Voordelen laserontharing:
geen last meer van ongewenste haargroei

Overmatige haargroei is verleden tijd

Veel vrouwen storen zich aan (overmatige) haargroei op het lichaam of in het gezicht. Regelmatig scheren, epileren of harsen kan zorgen voor huidirritaties, ingegroeide haartjes en stoppels. Bovendien kost het veel tijd en komen de haartjes altijd weer terug. Laserontharing is dé oplossing om hier vanaf te komen.

Laser ontharen voor een gladde huid

Ook al noemt men laserontharing ‘permanente ontharing,’ helaas is er geen garantie dat er helemaal geen haartjes terugkomen. We gaan uit van 90% vermindering in haargroei. 

De voordelen van laserontharen:

  • De haargroei wordt aanzienlijk verminderd
  • Alleen de haartjes worden behandeld, de omliggende huid blijft intact
  • Je hebt geen last meer van huidirritaties na scheren of harsen
  • De structuur van de huid wordt gladder
  • Je hoeft je nauwelijks meer te scheren of te harsen
  • Beduidend minder behandelingen nodig dan IPL-apparaat


Na de behandeling

Vlak na de behandeling kun je enige tijd warmte in de huid voelen. Je mag de huid koelen als je dat prettig vindt. Tussen de behandelingen en na je laatste behandeling dien je tijdelijk voorzichtig te zijn met de zon en/of zonnebank. Omdat de laser reageert op pigment, is het goed om zo min mogelijk pigment in de huid te hebben. Ook mag je tussentijds het haar wel scheren, maar de wortels moeten blijven zitten (dus niet epileren of harsen).

Adviesgesprek

Voordat er een behandeling kan plaatsvinden is het van belang dat u langskomt voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek kan ik beoordelen of u voor laserontharing in aanmerking komt. Er wordt uitgelegd wat je precies mag verwachten en wat de kosten zullen zijn. Proefsessie is eventueel ook mogelijk.

Voordat je op intakegesprek komt is het zaak dat je twee dagen het haar niet wegscheert. Indien je epileert of harst, dan verzoek ik u de behandeling enkele weken te staken, zodat de haar duidelijk te zien is.

Voordelen laserontharing